Welkomm

Beste bezoeker,

Allereerst wil ik u van harte welkom op mijn website en nodigen u uit over mijn persoon en plichten te informeren.
Op deze pagina zal ik proberen om u te informeren zo uitgebreid mogelijk. Voor mij, de politiek is een zaak van het hart, dat ik ben heel erg blij, maar om daar te zijn in de eerste plaats, is het mijn bedoeling voor u als burger.

Mijn huis is voedsel-Ruettenscheid de levendigste wijk in onze mooie stad Essen. Ver buiten de grenzen van onze stad ook Ruettenscheid staat bekend als een metropool voor de kost, stedelijk wonen. Uniek in het Ruhrgebied combineert deze verschillende manieren van leven en manieren; de veelzijdige zoekt tevergeefs naar zijn gelijke. Onze "buurt" en de Berlijnse zou recht biedt tussen Grugapark en Isenberg plaats bijna eindeloze mogelijkheden voor recreatieve activiteiten en veel banen in diverse industrieën en velden.

Mijn politieke focus ligt naast het sportbeleid natuurlijk blijven op het gebied van sociale, gezondheid, werkgelegenheid en integratie. Het zijn deze thema's zijn cruciaal voor de toekomstige ontwikkeling van onze samenleving. U bent een steunpilaar van ons sociaal systeem.

Nu zou ik u graag uitnodigen, als zij nog vragen of suggesties contact met mij.

Gewoon gebruik maken van het contactformulier!

Met hartelijke groeten
Mastodon